Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
högst sannolikt går världen under av bristen på uppmärksamhet


Ännu ett världsproblem löst

Formen på våra själar är förmodligen som pusselbitar

och det är naturligtvis anledningen till att så många skiljer sig
agressioner skapas
eller folk inte kommer överens
eller fattar fel beslut som leder till krig

för alla kommer till
i olika hörn av världen

och den där som har hittat på alltihop
han/hon är ju inte klok på en enda fläck.

Fattiga sjuka misshandlade gråtande apatiska hatiska
har Någon lämnat alla dessa pusselbitar flytande i blod, havsvatten och skit

och gått därifrån

När jag går härifrån
ska jag åtminstone ha en egen farstutrapp att dö på
inte ska jag skava min pusselbit i onödan




Fri vers av cimbe
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cimbe
cimbe