Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen tid att förlora


Tiden räknad

det är inte gott om tid, vet ni vad
det är inte så säkert jag hinner leva klart

allt upplevande
allt jag ska hinna se och förstå
alla dessa kulturer som alla har en mening inom sig
och jag som inte ens har en egen mening

bara fäktar och söker och vill ha
hela tiden
jag tar för mig
som tidsfördriv
medan jag väntar på att allt ska komma till mig

alla dessa religioner som verkar ha en sanning
alla dessa olika individer som finns och finns

allt vattnet på jorden
och himmelen
och jorden som kan skifta på så många olika sätt

-det finns så mycket jag ville se
och jag har så bråttom

svårt att ha ett program för att hinna uppleva
varenda människa och idé på jorden
inom överskådlig tid




Fri vers av cimbe
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-09-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cimbe
cimbe