Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RAW-fil: Capture_20100115_1.wmv Dikt tilll musik


Faller

In i saknaden
rasar våra världar

dina ögon blöder sol inatt
vilar

spiller ord
i etern

vi älskade då regnet föll inatten
du var poesi,

min målning utav guld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-15 09:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-01-15

  poetryGirl
se gärna mina nya på youtube!
2010-01-15

  Teresia Ridell
Vackert !
En förbannelse när man blir "äldre"..att ofta sakna något..alla minnen som svider..o nya som ska få plats...
Sista raderna får ögonen att tåras..
2010-01-15

  poetryGirl
bra....
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth