Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild(coprigth Peter Markurth)


Minnen


Skåda
amoniak i variga nötta vener,

metall
stål,

fyller med liv,
skalet av en tanke från igår

jag är dina minnen






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 18:09



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Såriga texter, skrikande bilder, varför är du så sårsliten?
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth