Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=GOCNYDZtu7M dikt av mig


Hjärtat blödde utav hennes tårar

Hon såg in i mina vener och förstod medens
att hjärtat blödde utav hennes tårar,

raseri
finess,

lögnen i din själ
mitt hat,

äckel och vånda
nätter utan saknad,

nåd utan vetskap om det sjuka
sveken,

ögon gnistrar utav sorgers mörker
jag hatar skuggan utav dig,

spottar på den
trampar den i bitar,

dina drömmar fanns där ännu


och jag gav dig dem




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth