Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft mig i håret

Fladdrande frigörelse
besluten må växla spår
smyger de fram under mig
som en gömd orm



- lyft mig i håret, orm!


nu behöver jag lyftas
upp över miitt vanligs synfält
så att jag kan se världen från ovan

då kan jag kanske förstå den




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 22:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Smart tänkt där - ormen lyfter mig i håret och låter mig se världen. Men man förstår den nog inte ens von oben, är jag rädd!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP