Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig nu

Imorn ska jag vara
en riktig människa

då ska jag var ordentlig
så att alla blir nöjda med mig

jag skall inte skära någonstans

inte slita i mina blodådror

och inte spy bakfull

Jag ska visa mig själv
att livet går an

att jag går an

och tröstäta baciller

så blir jag bara vanligt sjuk sen
med hosta och halsont

jaja, jag vet att förkylningar är virus

men lärdomar hör inte hemma
i en normal människas liv
det vet jag att jag inte får
glömma

Men glöm mig nu, det är sent
och TV:n visar bättre spänning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 19:10



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
jag uppfattar mer som att det är jag som skall titta på tv och du känner dig övergiven..men upp o hoppa då. stenen är här.
2010-01-16

  Nanna X
Lycka till! Jag känner igen mig på något vis.
2010-01-16

    ej medlem längre
Näääääää...inte glömmer vi dig bara för att du vill kolla på dumburken istället för att föra intelligenta samtal på poeter.se *S*
2010-01-15

  Catharina Edin VIP
Gillar den uppgivna tonen, som slår igenom mot slutet - men tänker inte glömma denna diktare!
2010-01-15

  Hans Christian
Jag gillar tonen skarpt i denna text! Bravo. Slutversen är ju bara hur kul som helst !
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP