Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=N_1mvvO5zx4 Jag läser till musik kolla den


Vi såg allt

Vrider ödet bort
blicken styr,

helheter förkastar
ditt liv,

brända hjärtan stinker
vi var evighetens ord i natten,

din poesi av fruktan värmde lögnen
kyssen av en sanning,

dina ögon blödde verklighet då jag älskade

vi visste sant




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth