Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=GOCNYDZtu7M dikt av mig


Gunfigth


Hes got a fucking gun, smällen som en pisksnärt i natten, högra armen tycktes slitas upp på mannen brevid mig, riktade snabbt min pistol mot huvudet på den som just skjutit min vän genom armen, som i en dröm tryckte jag av, huvudet tycktes snärta till, en bit av skallen slets bort, det snurrade till framför mina ögon, metallsmaken, medens var verkligheten tillbaka, det ringde i mitt högra öra. Vi tog oss ur en krånglig situation, en förbannad förrädare i våra egna led. Måste vara mer påpassliga ifortsättningen.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth