Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vreden i dina sånger


Jag ville älska din spegelbild i evigheter utav utebliven saknad
drömmar utav spik,

låtsaskyssar
rakblad i din själ,

små förändringar i min
tåren vilken du tatuerade i mitt hjärta då jag sov,

en vila utav skräck
(fan,kanylen börjar bli dålig)sade en röst och frös,

vägrande vener skänkte sömn denna sommarnatt då kärleken sov i djupet utav dina drömmar,
jag stack kuken i din själ

för att stanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 20:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
starkt kännbar
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth