Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är sann

Skriver natten full av tankar
dina ögon ser en lögn förångas,

vi satt i elden som vi tänt
en gammal kärlek,

nära dröm
ditt hjärta,

litet
ruttnat,

i min hand
din gråt i mörkret,

sökandet
böner,

ingen hjälp
tystnad möter dina skrik,

faller sönder
bitar ruttnar,

din stank
jag skar sönder dina känslor nu,

medvetet
liten,

rädd
lögnerna,

vågar du dö nu
vinden sliter mina tankar,

älskar dig inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-15 20:39



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth