Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=j6dAJmny1G8 se mig läsa min senaste dikt på y tube Målning coprigth Peter Markurth)


Virveldrömmar

Det ville in
dina ögon mötte slummer,

eldad andemening
bränd jävlar kärlek,

tog din kropp hårt
du ville älska,

nattens sånger grät
de fåtaliga skuggor som jag kände,

tystnad, en relik
jag förstod att döden inträtt medan dansen pågick,

du grät ej mer
jag såg diman sväva i ditt brustna hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 22:13



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth