Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna läser jag på y tube http://www.youtube.com/watch?v=j6dAJmny1G8


Skär din vilja stum

Skär din vilja stum
bitarna faller ned på golvet,

bitterheten
iskylan,

dina ögon
de med tårarna rinnande och skrikande blick,

skiner kärlek ur ditt hjärta nu
vi slumrade,

du såg mig leta skuggan av en dröm
hela,

den som ej saknar
den som ej vet,

den utan fläckar
vita tårar,

dränker orden
nattens ängel står där,

du ler förbryllat
mina ögon ser kärleken igen,

vi minns
skriket,

frusen jazz




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-15 22:48



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth