Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ses vi ju!

då ses vi ju
eller, då kommer du träffa så många
att du inte hinner prata me mig,
de kommer nog ingen hinna
men då står jag där och ler ändå
för att ni är så fina




Fri vers av Karin E
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E