Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oskuldens land


Kärleken i ditt hjärta vaknade då jag din själ förnam i nattens hemligheter, bortom en tår är sanningen begravd
spaden har vi dödat,

kysser dina ögon,
din mun,

så nära min själ
värme,

saknaden
kärleken lever i oss ännu,

många lik kantar vägen där jag strövat
du är ren,

du tvättar bort min vanmakt
döljer mina mord för världen,

vi älskar länge
somnar tätt sammanslingrade i varandras kärlek,

för att aldrig skiljas åt

i oskuldens land






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-16 16:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
väldigt fint skriven och förmedlar en fin känsla
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth