Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Snabbt


Snabbt
gömmer sig de små sanningarna,

i djupet av mitt hjärta för att aldrig tända kärlekens vingar
grumliga ögon,

ser ju
bara

hat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-01-16 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth