Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Ros

Du sov
lade kudden på ditt huvud,
min kärlek

skottet brann av
rök

tryckvåg
örat ringer

metallsmak
ångest

en ros planterade jag i din säng

kärleken nådde aldrig ända fram










Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunde göra så i välmening-även jag!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth