Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bild Coprigth Peter Markurth)


Ekot av en väntan

Radiostyrda röster kastas
ekon av en väntan yr,

stjärnregn i ditt sinne
vi målar här i natten,

lyser upp vår kärlek
den lever,

vi lever
ser,

rör
en vetskap,

sanning
det jag vill,

allt
får det nu,

du är en stjärna
lyser blint min himmel synlig

älskar tårarna du bar ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 23:20



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
väldigt vacker...
2010-01-17

  kärleks ängel
"lyser blint min himmel synlig " så mycket innehåll helt underbart!!
2010-01-17

    Ronja Helt
Ja, verkligen vackra ord..
2010-01-17

  poetryGirl
håller med
2010-01-17

  thyra
Mjuk och behaglig trots ordet i målningen. Fint!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth