Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte samma sak men ändå


jag minns dig
bakom en disk
från en trottoar
en berusad sommardag

jag minns sommaren på vintern
skolgården idag
igår imorgon

ser ett minne som ständigt förskönar

men så sitter du här
ikväll
undantaget som bekräftar regeln




Övriga genrer av lillebror
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:02



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Oj vad vackert på ett vardagligt sätt. Väcker egna minnen och skapar bilder./em
2006-05-23

  tonsoku
den här var ruggigt fin tycker jag! du får fram det som är så väldigt svårt att få fram med ord utan att det blir larvigt... det där med att de fina minnena alltid blir ouppnåeliga ända tills den dagen de faktiskt märks att man kan leva lika fint i nuet. good goin!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lillebror