Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


Dagen letar frid

Dagen letar frid
vinden genom halmstrå,

ditt hjärtas rakbladskyssar
svider,

möter nakna ögon
stoppat ljus,

bränner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 18:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du blott ändrar till 'copyright' tar jag ej tavlan av sin krok och sjappar min kos
2010-01-17

  jacqueline
Jag gillar titeln och det motsägelsefulla som "rakbladskyssar" ger denna dikt.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth