Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar o ord

tankar rusar
knycker på varan
kniper i känslorna

så få ord




Fri vers (Prosapoesi) av Liisa Maria
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 19:27



Bookmark and Share


    maija tuori
Fint ;)
2011-12-07

  Monika A Mirsch VIP
trevligt att läsa! välkommen!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Liisa Maria
Liisa Maria