Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter ljus

Behöver ljus!

- Det fins ju överallt.

Solstrålar på ögohinnan!

- Det är väl lätt.

Djupare - lysandet i ögongropen!

- Kom ut före skymningen.




Fri vers av Liisa Maria
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liisa Maria
Liisa Maria