Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Det är trögt,
det är tjockt,
det är svett-samt.

Jag är trött.




Fri vers av Liisa Maria
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-08 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liisa Maria
Liisa Maria