Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=N_1mvvO5zx4 Jag läser poesi(improviserad) till musik Bild= coprigth(peter Markurth)


Ljus spets

Hata hata
se dig om,

döden
kriget kommer,

trupper laddar vapen
patronhylsor blixtrar i solen,

konsumera mera
skjut en hippie för jesus,

de säljer Der sturmer på pressbyrån och ni läser allt skit som kommer ut
vi är vingar utav stål,

i nattens sken
vilar du min älskade,

du förstår ej

min kärlek ser ju dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 19:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Du avslutar ofta din poesi med en varm känsla i magen om än också sorgesamt. Gillas!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth