Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild (coprigth Peter Markurth)


Hennes andetag kämpade ikväll

Hennes andetag kämpade ikväll
vi var gudar tillsammans,

dina blödande ögon bar min kärlek ren
vi var hela själar,

väntande i natten
på en saknad,

morgondagens sorger rinner ut i nattens eld
jag kysser dig adjö i regnet,

vi har älskat djupen i ett hav

främmande natt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-17 22:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja detta är tjusigt!
2010-01-17

  Nina Nightwish
Storslagen, pampig text!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth