Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från hennes vän peter = vän ej mer så ingen missförstår Tar denna i repris


Till suzy den duktiga poetflickan


Ljusa andetag

reflekterar,

galenskap, tiden ler


hon såg









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-17 22:24



Bookmark and Share


    Michael Lilja
Det måste vara fint att ha en vän som är poet att dela ord med
2010-01-18

  poetryGirl
skriv en till mej oxå....
2010-01-17

  Suzy med punkterna
Fina vännen min, tack från hjärtat!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth