Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asgamen

Som skuggor dansande i vinden
själar utan egna sanningar,

söker framåt mot evigheten
ser saknaden klart,

tar fram vapen och skramlar med helvetet i ansiktet på främlingar
krossade fan tiden,

ändå
spelar ni poker utav mina känslor,

här ligger det
fritt att beskåda,

mitt hjärta
försök bara skada det mer,

alla följer med mig till graven
satans gamar,



ni kom obeväpnade till min strid








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 22:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Gud bevars......oväpnad kan ibland skada mer vill jag dock tillägga.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth