Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar poesi i nattens vindar nu

Dagen gryr en sommar
såg dig le i mörkret nu,

du väntade min kärlek

rostig sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-17 22:53



Bookmark and Share


  Akke
Ja det va då min vän...
en gång för längesen
2010-01-19

  Feminaz
ja, en underbar titel:-)
2010-01-18

  Yrre VIP
Tycker också mycket om titeln, fin!
2010-01-18

  notsomad
vacker titel :)
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth