Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet hur man älskar

jag sa aldrig något
kanske trodde du
att det inte fanns någonting att säga
men det var så fel

för varje timme som gick
försvann du längre ifrån mig
jag kände det så väl
när telefonen slutade att ringa

tystnaden gör mig lugn
det har den alltid gjort
du tog det ifrån mig
därför fick du aldrig svar

du frågade heller inte
men du gav
och jag är ofta oförmögen att
ge tillbaks

egentligen kan jag
vet hur man gör
jag vet hur man älskar
på alla dessa sätt

jag stänger av så gott jag kan
men stannar man kvar ett tag
koncentrerar sig
så kan det glimta fram
ett svar




Fri vers (Fri form) av flyktsoda
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-18 02:42



Bookmark and Share


  sellout
den berör, gillar speciellt sista stycket.
2010-03-10

    Unique
Så fin och berörande!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda