Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni har så fel

många säger
"det blir bättre med känslor"
men jag är så trött
trött på alla dessa
känslosvall
jag vill ha känslofalll
inte känna, bara göra
bara bli berörd
på kroppen
utan att behöva känna något
i hjärtat
bara knulla utan att behöva oroa mig
över hur det kommer KÄNNAS imorgon!
jag tror det är då
som njutningen för
kroppen
är som störst
"meningslöst sex" säger ni
ni har så fel




Fri vers (Fri form) av flyktsoda
Läst 537 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 02:51



Bookmark and Share


  sellout
sanningens ord. Ibland behöver man bara det där "meningslösa" för att ens kunna känna igen.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda