Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte göra annat än att le

jag ville inte
ställa klockan
för jag ville inte
somna
för då skulle den här
dagen
vara över

egentligen
är det som
varje gång
lite vill jag
glömma
men jag älskar

dofterna
av
man
sex
svett

och ingen kärlek




Fri vers av flyktsoda
Läst 682 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda