Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik Poesi




Sex miljarder människor på jorden.

Sex miljarder själar.


Du kanske bara behöver en.


Sex miljarder själar delat på två.


En önskan många kanske önskar att få.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 16:46



Bookmark and Share


  Elisabeth Johansson
Underbart <3
2010-05-05

  Rachel Roth
sex miljarder människor, en stor själ?
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob