Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annandagen

juldagen i går
annandagen i dag

maten var mums
allt var mums

hemlig maträtt
snart spricker magen

inga barn
ingen julmat
men god mat
lamm
mums

snubbla i trappan - aj aj
snön ligger hal i backen
ute har mörkret fallit

pianot spelar för full ton
i brasan glöder det jul

taket ligger mörkt under nattens stjärnor
tomten har gått och lagt sig
stugan ligger lugn i snön

tråkiga vuxna
pratar om allt förutom jul

vi fick längdskidor
kul
jättekul




Fri vers av emem
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-18 18:14



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Du skriver bra och jag känner hur mysigt du hade det på annandagen. Gillar speciellt då du skriver;

"taket ligger mörkt under nattens stjärnor
tomten har gått och lagt sig
stugan ligger lugn i snön"
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

emem

Senast publicerade
sommaren
halka
våren
Annandagen
* Se alla