Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren

snön börjar töa bort
våren börjar komma


solen börjar titta fram
kvällarna börjar bli ljusa


isarna ligger hala på marken
halkat har man mycket


julgranen ska bort
baddräkter ska fram





Fri vers av emem
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 18:02



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja nu väntar en härlig tid
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

emem

Senast publicerade
sommaren
halka
våren
Annandagen
* Se alla