Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halka

många halkar i min skola
brutna armar och ben


fröken fick ont i handen
hon halka på trapen


kompisar får ont när dom ramlar

min kompis ramla
och bröt foten




Fri vers av emem
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emem

Senast publicerade
sommaren
halka
våren
Annandagen
* Se alla