Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

Himlen skiftar
mot kväll

En halv rörelse
på fasaden
som en försiktig
fråga

I handflatan ryms världen
ett ögonblick från noll





Fri vers av valentina
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 14:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Himlen skiftar
mot kväll"
"ett ögonblick från noll", skriftar du så hjärtinnerligt vackert precis som i kväll, tisdagkväll
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

valentina