Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsregn

Idag är inte rätt dag att lyssna på Leonard Cohen
eller
analysera mina föräldrar
minnas min dagmamma
sakna hundar, katter och vänner
njuta av vädret
försöka sätta upp inspirerande mål
impulshandla
identifiera mig själv som person
börja träna
vara nostalgisk.
Det blir bara sentimental självochsjälsömkan av alltihop.




Fri vers av valentina
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 10:47



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det är bra att ha fingertoppskänsla gentemot sig själv (också)!
2012-10-26
  > Nästa text
< Föregående

valentina