Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är till Dig Tyra


Glittrar

De ligger där på golvet
och mina fötter i syrrans röd-randiga strumpor finns i fotöljen

Chai-te på ett fik och samma känsla av
något innfinner sig
för jag kan se kärleken glittra i hans ögon mot henne
Kärleken GLITTRAR och jag ser att hon ler för att hon

glittar

denna dikten handlar inte om mig utan mitt
leende
och inte om dig eller om din pojke utan om glittret
för NI glittar tillsammans.




Fri vers av Karin E
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 18:31



Bookmark and Share


  PoeticImpuls
Jag antar att det inte handlar om sådant glitter man köper i närmsta ica affär :)
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E