Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som aldrig förr, men som alltid.

Du drog in mig i ett hörn
och liksom kysste mig
som aldrig förr
iklädd min lila tunika i det dära franska klassrummet var det vackraste
underverket av de miljoner

för du får mig alltid att le och bara känna mig så fantastiskt

vacker.




Fri vers av Karin E
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E