Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild (coprigth)peter Markurth)


Kärlek


Jag dog för dina tårar
viskade du sakta,

kökskniven var röd utav din kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-18 19:59



Bookmark and Share


  poetryGirl
smärtsam...
jag har en ny dikt idag på YT
2010-01-18

    Michael Lilja
alltid bra knivskarp
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth