Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=N_1mvvO5zx4 Jag läser poesi(improviserad) till musik Bild= coprigth(peter Markurth)


Diamantregn i din saknad

Älskade i djupet utav natten,
du log sedan,

en dröm
såg dig som du var,

nära
regnet utanför mitt fönster

vi älskade igen i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-18 21:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Tavlan är fin.....fin dikt..
2010-01-19

    ej medlem längre
Men vad ful hon var, hon på tavlan, det är väl inte hon som är i dikten hoppas jag..
Kunde du inte ha målat en snygg tjej istället? :-))

Dikten var jättebra!
2010-01-18

    Michael Lilja
Oj den tavlan den texten jag säger bara inget för jag blir ordlös
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth