Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild (coprigth Peter Markurth) http://www.youtube.com/watch?v=vm5G5_vsufU jag läser improvisation på y tube


Du är levande förevigt i mitt hjärta

Om jag älskar dig fattar du min hand och hoppar in i mina lögner,
vi ska dansa vilt inatten,

ser dig glittra då du vaknar,
känslig som en sprucken tår,

levande förevigt i mitt hjärta,
dina sånger är till mig,

såg din kärlek sann och visste oss tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-18 22:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Svag som du vet för "sånger" och så även denna gång.
TJUSIGT!
2010-01-19

  m.ricknell
vacker.
2010-01-19

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-01-19

  poetryGirl
bra...
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth