Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller våra drömmar nära vinden

Gryningsljuset väntar
vi ser kärlek flyta

fyllda vener spränger tidens vertikala rymder
du bunden till min själ

evig
mitt hjärta blöder poesi

håller våra drömmar nära vinden

stormen flyr din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-18 23:08



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvligt vacker
och romantisk..
2011-03-16

  mare VIP
Mycket fin..
2010-01-19

  LenaJohansson VIP
vacker..
2010-01-19

  Yrre VIP
Mycket kärleksfullt och vackert!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth