Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Coprigth Peter Markurth) http://www.youtube.com/watch?v=N_1mvvO5zx4 hör mig läsa på y tube


I min värld

Jag såg döden tända hatet,
lögner utav krackelerat hopp,

spyr ut sanningar om visdom
död,

och det kalla hjärtats poesi
spyans logik,

helvete,
slakten kan börja,

skoningslöst raseri
brinnande ögon,

ak 4a`n tystar deras skitsnack,

deras sanningar ska ej leva




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-18 23:40



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
7.62 Nato sjunger 20 rytmiska ekon!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth