Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=q9WgZd15EH4 hör mig läsa min nya dikt


Före dina tårar

Tog ditt hjärta med i rymder av metall
smakade en kärlek,

vi såg varandra le i natten
älskog styrde stegen in i hjärtat av en sanning,

du viskade om kärlek då jag kysste din nyans av ensamhet

silkesdrömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-19 01:17



Bookmark and Share


  tidensvans
Svår att motstå...
2010-01-19

  mare VIP
Vacker...
2010-01-19

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-19

  poetryGirl
mycket fin!
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth