Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kunde ställa mig naken, det skulle mena en del" LW


Spärra in oss efter våren

Nu faller löven uppåt igen om bara snön
vill försvinna
så att mina cykeldäck kan rulla ostört
framåt

För Joseph Fritzel är dömd på livstid
för vård men jag har klarat mig
och vintern
är över

Spärra in oss efter våren om ni kan
på sluten avdelning och med galler
men då tänker vi leva

för alla grässtrån vi sprang över

och alla bussar vi missade.




Fri vers av Karin E
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 10:16



Bookmark and Share


  PoeticImpuls
Håller med "fredrik", längtar efter ett grönare liv
2010-01-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Karin E!

Spritter av livslust. Längtar till detta grönare liv. Hälsar vännen Fredrik
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E