Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken

Introvert skal,
delar rummen

inuti kupan
vi lever

spröd förnimmelse

vårens sång




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-20 07:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tills bubblan
i vårens yra
brister men
innan dess
kan det vara
vissa pister...
Väl skrivet!
2010-01-20

  LenaJohansson VIP
fin...
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth