Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstant

Vadade framåt i tiden
smutsig,

förgiftad
vid liv,

kampen står här
nu,

vi
konstant,

vi är djur
uppfinner sanningar

orka leva,
viljan

makt
liken tystnar

dina ögon brinner då vi kämpar
sida vid sida,

vapen talar

vi är gudarna ni saknar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 16:55



Bookmark and Share


  Hans Christian
Verkligen mkt bra !
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth