Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna själar


Nu exploderar helvetet,
vener fylls av lustgas

kärleken av dina lögner,
vill du ha mig

i detta skick min älskade lilla flicka,
så låter vi stjärnorna sjunga sin undergång för slitna själar

lila är kanylen
inte många meter från månens glömska

fattar jag din hand


vi stiger in i evigheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth