Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild(coprigth(Peter Markurth) http://www.youtube.com/watch?v=N_1mvvO5zx4 jag läser till musik


Bara till min kära


Starka band-samband
kärleken fryser,

vi värmer den
med ett mord,

på det som gäckar mina tankar
bevisen sopas bort,

bara vi vandrar
som då,

hand i hand mot framtiden
jag ser dig nu,

sökande en sanning i mörkret
jag finns här,

stum
förlåt oss detta brott,

torka bort tidends smuts
det måste vi,

rena
för att älska förevigt,

dagen då du kom levde oskulden i hjärtat
hejda tiden,

döda,
vinn åter ren kärlek för oss,

nu kysser vi varandras saknad
vilar i säkert förvar,

ty kärleken tar alla hinder av daga,
stykan i två själar,

blir en sanning bortom gott och ont
nu kysser vi helvetet adjö och vaknar,

tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-20 19:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superbt
2010-01-21

  LenaJohansson VIP
fin..
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth